Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Narodeniny známej speváčky: Nahá v sprche a vedľa nej... To fakt?!

Jessie J Zobraziť galériu (6)
Jessie J (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Výnimočný vzťah! Speváčka Jessie J oslávila v týchto dňoch 31. narodeniny. Jej milenec - herec Channing Tatum jej pri tej príležitosti venoval na instagrame romantické vyznanie. Pomerne nezvyčajná gratulácia však prišla aj od jej kamaráta. Veď, pozrite!

Herec Channing Tatum na sociálnych sieťach bežne ospevoval svoju manželku Jennu Dewan. Po rozvode si jeho srdce získala anglická spváčka Jessie J. Zaľúbenci už svoju lásku netaja a niet pochýb, že fešáčik je z tmavovlásky nadšený. 

„Prajem ti najšťastnejší deň naplnený láskou a svetlom. Prišla si na tento svet a požehnala si naše oči, uši, srdcia a životy. Ďakujeme, že ťa máme. Zlatko, si veľmi výnimočná,” napísal na instagrame Tatum a pridal speváčkinu fotku.  

Oveľa zaujímavejší záber však zverejnil jej kamarát - vizážista a kaderník Eduardo. Ten dal na web fotku, na ktorej je Jessie celkom nahá v sprche a on sedí pár krokov od nej na záchode. „Neexistuje lepšia fotka, ktorá by vystihla náš vzťah. Ďakujem ti za všetko. Naše spomienky si uchovám navždy,” ​reagoval. Nadšená bola aj Jessie, ktorá fotku tiež zdieľala na svojom profile. 

Jessie J a Eduardo majú výnimočný vzťah.
Zobraziť galériu (6)
Jessie J a Eduardo majú výnimočný vzťah.  (Zdroj: Instagram)

Channing Tatum a Jessie J už svoju lásku netaja.
Zobraziť galériu (6)
Channing Tatum a Jessie J už svoju lásku netaja.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jessie J
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu