Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Speváčky vytasili zbrane: Napumpovaný výstrih, šortky pod zadok a Katy Perry... Och, pozrite!

Louis Tomlinson Zobraziť galériu (13)
Louis Tomlinson (Zdroj: SITA a profimedia.sk)

LOS ANGELES - Bolo sa na čo pozerať! Vo štvrtok večer sa konalo odovzdávanie cien iHeartRadio Music Awards, ktorého sa zúčastnili mnohé hviezdy. Ako býva zvykom, prítomné dámy predviedli svoj sexepíl. Zasnúbená speváčka Katy Perry (34) stavila skôr na originalitu a určite ju nik neprehliadol. Čo poviete na je kreáciu?

Madison Beer síce nepatrí medzi tie najznámejšie speváčky, no atraktívnym zovňajškom tromfne mnohé z nich. Očarujúca bola aj na štvrtkovom odovzdávaní hudobných cien. Rafinovaný strih bielych šiat zvýraznil tmavovláskin bujný dekolt, rázporky odhaľovali dokonale tvarované nohy.  

Madison Beer
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: SITA)

Nohy vystavila na obdiv aj Taylor Swift. Tá mala na sebe trblietavý overal, korý končil tesne pod zadkom. Blondínka na červenom koberci priam žiarila. A keď dostala jednu zo sošiek, tak dvojnásobne. 

Taylor Swift
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na zvádzanie sa vykašľala Katy Perry. Jej outfit sa niesol v retro štýle a reakcie naň boli rozpačité. Snúbenica herca Orlanda Blooma však preferuje skôr originalitu, čo teda dokázala aj teraz. Zaujala aj spoločníkom. Po svojom boku totiž nemala svoju lásku, ale DJ-a Zedda. 

Katy Perry
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: profimedia.sk)

OUTFITY ďalších hviezd nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Katy PerryTaylor SwiftIHeartRadio Music Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu