Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prsia na úteku! Americká speváčka v ODVÁŽNYCH šatách: Zlatko, nemáš ich NAOPAK?!

Madison Beer Zobraziť galériu (2)
Madison Beer (Zdroj: SITA)

HOLLYWOOD - Madison Beer (23) síce nepatrí k najznámejším americkým speváčkam, no atraktívnym zovňajškom tromfne mnohé z nich. Túto svoju prednosť si dobre uvedomuje a rada ju podčiarkne aj zaujímavým outfitom. Aj na nedávnej párty módneho domu Dolce & Gabbana pútala pozornosť extravagantnými šatami. Prsia jej z nich doslova utekali... Ehm, nie sú naopak?!

Madison Beer je talentovaná mladá speváčka, ktorú svetu predstavil Justin Bieber. Média zaujala aj románikom s Brooklynom Beckhamom. A odvtedy patrí medzi americké hviezdičky, ktoré pravidelne dostávajú pozvánky na prominenté akcie. Na jednej takej sa objavila aj tento týždeň.

Galéria: Madison Beer

Módny dom Dolce & Gabanna organizoval párty v hollywoodskej reštaurácii Olivetta. No a tmavovláska tam na seba strhávala pozornosť všetkých prítomných. Len 23-ročná brunetka si totiž na seba obliekla odvážne šaty, ktoré viac odhaľovali, ako zahaľovali. A problém vznikal najmä v oblasti hrudníka.

Jej prsia totiž prekrývalo len pár titerných kúskov čiernej látky, ktoré pôsobili, akoby na to ani neboli určené. Spod nich jej totiž ženské zbrane priam utekali. A tak sa pri pohľade na tento zvláštne riešený dekolt naskytá otázka - Madison, nemáš tie šaty opačne?!

Prsia na úteku! Americká
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Madison Beer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu