Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známu raperku nafotili paparazzi: Strapaté vlasy, žiaden mejkap a... Uf, to je umelina!

Cardi B Zobraziť galériu (8)
Cardi B (Zdroj: Instagram)

NEW YORK - Takto ju často nevidíme! Raperka Cardi B (26) zbožňuje výstrednosť, gýč a preferuje skôr umelý vzhľad. Samozrejmosťou je pre ňu aj výrazné líčenie. Jej najnovšie paparazzi fotky sú preto prekvapením. Bulvárnym fotografom sa ju totiž podarilo zvečniť celkom prirodzenú. Hoci teda, jej pazúry majú od naturálnosti poriadne ďaleko.

Nicki Minaj a Iggy Azalea už dávno nie sú jedinými známymi raperkami. Stále viac slávy a pozornosti sa dostáva Cardi B. O tú sa už celkom zaujímajú aj paparazzi, ktorým sa ju začiatom tohto týždňa podarilo zvečniť v uliciach New Yorku. 

Raperka na sebe nemala ani štipku mejkapu, na hlave prekvapivo žiadnu parochňu, len svoje strapaté vlasy. Oblečená v teplákoch a mikine vyzerala celkom obyčajne. Do očí však bili výrazné modré nechtiská a trblietavé šperky. 

Cardi mala na prste prsteň od svojho manžela Offseta, s ktorým má 8-mesačnú dcérku Kulture. Dvojica sa v decembri rozišla po tom, čo vyšlo najavo, že raper bol svojej žene neverný. Po viacerých verejných ospravedlneniach mu tmavovláska odpustila. 

Takto vyzerá raperka Cardi B, keď je neupravená.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá raperka Cardi B, keď je neupravená.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Cardi B
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu