Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kelly z Beverly Hills 90210 zverejnila mrazivú FOTO: Znamenie od mŕtveho Dylana (†52)?!

Jennie Garth Zobraziť galériu (7)
Jennie Garth (Zdroj: Instagram)

VANCOUVER - Zaujímavá náhoda! Na topkách sme vás nedávno informovali, že seriál Beverly Hills 90210 sa vracia na televízne obrazovky. V obľúbenom počine sa už však neobjaví Luke Perry (†52), ktorý začiatkom marca zomrel. Jeho seriálová kolegyňa - Jennie Garth (47) zverejnila v týchto dňoch na instagrame fotku, z ktorej behá mráz po chrbte. Pozrite sa, prečo!

Už 7. augusta sa na televíznych obrazovkách objaví prvá časť rebootu seriálu Beverly Hills 90210. Podľa zverejnených informácií má trailer zhruba 27 miliónov zhliadnutí a mnohí fanúšikovia neskrývajú obrovskú radosť.  

Hlavní protagonisti nakrúcajú aj v týchto dňoch. Herečka Jennie Garth zverejnila pri tej príležitosti poriadne zaujímavú fotografiu. Podarilo sa jej totiž zvečniť tabuľu s názvom ulice McKay. Také bolo priezvisko Dylana, ktorého v seriáli stvárnil práve Luke Perry. 

„Niekedy sú tu len znamenia...” pripísala k spomínanej fotografii seriálová Kelly. Nečudo, že záber vyvolal množstvo reakcií. „Akoby vám chcel dať vedieť, že je s vami. Dylan nám bude navždy chýbať. Bože môj, to nemôže byť náhoda,” znejú vybrané z nich. Vy ste sa už stretli s podobnými znameniami? 

Jennie Garth zverejnila na instagrame takúto zaujímavú fotku.
Zobraziť galériu (7)
Jennie Garth zverejnila na instagrame takúto zaujímavú fotku.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Luke PerryBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu