Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Talianska bohyňa (54) zbalila zajačika (36): Posteľ jej zohrieva tento vlasatý bradáč!

Monica Bellucci Zobraziť galériu (7)
Monica Bellucci (Zdroj: SITA)

PARÍŽ - Prvýkrát ruka v ruke! Talianska herečka Monica Bellucci (54) je zamilovaná. Jej milencom je o 18 rokov mladší Francúz Nicolas Lefebvre, ktorý sa kedysi živil modelingom a dnes je umelcom. Zaľúbenci sa počas uplynulého týždňa objavili na módnej prehliadke značky Chanel, kde absolvovali svoju spoločenskú premiéru. Ako im to podľa vás pristane?

Počas uplynulého týždňa sa v Paríži konala veľkolepá módna šou značky Chanel. Išlo o poslednú prehliadku Karla Lagerfelda, ktorý nedávno zomrel. Kolekciu jeseň/zima 2019 navrhol spoločne so svojou nástupkyňou Virginie Viard. 

Priestory, v ktorých bola kolekcia predstavná, boli upravené tak, že hostia mai pocit, akoby sa ocitli v zasneženej alpskej dedinke. Prehliadka začala minútou ticha za módneho velikána Lagerfelda. Ten sa prítomným vďaka záznamu prihovoril. Spomínal na to, ako kráľovná Alžbeta II. vyhlásila, že vstúpiť do domu značky Chanel je ako ocitnúť sa uprostred maľby.    

Na móle nechýbali Lagerfeldove múzy Cara Delevingne a Kaia Gerber. V úlohe modelky sa predviedla aj herečka Penelope Cruz. Spomedzí hostí možno spomenúť Naomi Campbell, Claudiu Schiffer, Kirsten Stewart, Marion Cottilard a Monicu Bellucci. 

Talianska bohyňa (54) zbalila
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Talianska bohyňa (54) zbalila
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: SITA)

Práve posledná spomínaná kráska sa postarala o značný rozruch. Do spoločnosti totiž zobrala svojho mladého milenca Nicolasa. „Neviem, či je bežným, normálnym mužom. Jeho rytmus života je však taký, źe chápe ten môj,” uviedla v nedávnom rozhovore tmavovláska. 

Zaujímavé je, že Monica, podobne ako jej exmanžel, lovila medzi mladšími ročníkmi. Jej bývalý muž - 52- ročný francúzsky herec Vincent Cassel sa oženil s o 30 rokov mladšou modelkou Tinou Kunakey, ktorá mu čoskoro porodí spoločného potomka. 

Monica Bellucci
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Monica Bellucci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu