Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mrazivé slová dcéry Dylana (✝52) z Beverly Hills 90210: Prvýkrát o smrti otca!

Dcéra Lukea Perryho, Sophie, prvýkrát prehovorila o smrti svojho otca. Zobraziť galériu (6)
Dcéra Lukea Perryho, Sophie, prvýkrát prehovorila o smrti svojho otca. (Zdroj: Instagram L.P.)

LOS ANGELES - V pondelok večer obletela svet smutná správa, že zomrel americký herec Luke Perry. Umelec, ktorého diváci milovali ako Dylana McKaya zo seriálu Beverly Hills 90210, skonal vo veku 52 rokov po tom, čo minulý týždeň prekonal masívnu mŕtvicu. Jeho dcéra Sophie Perry (18) najprv všetkých poprosila o trpezlivosť, aby sa so smrťou milovaného otca mohla vyrovnať. Teraz sa prvýkrát k tragédii vyjadrila.

Minulý týždeň verejnosť šokovala informácia o tom, že predstaviteľ seriálového Dylana leží v nemocnici po prekonaní mŕtvice. A hoci sa písalo, že je pod stálym dohľadom lekárov, nikto si nepripúšťal fakt, že by na tom obľúbený herec mohol byť až tak zle. 


Obrovský strach o hviezdu seriálu Beverly Hills 90210: Mŕtvica!


O to väčším šokom bolo, keď v pondelok svet obletela správa o smrti Lukea Perryho. K smutnej udalosti sa vyjadrili jeho najbližší aj kolegovia zo slávneho seriálu. Jeho 18-ročná dcéra Sophie, ktorá, pochopiteľne, otca stále oplakáva, poprosila všetkých o trpezlivosť a aby jej dali čas sa so smrťou milovaného otca ako-tak vyrovnať. 


Svet obletela smutná správa: Zomrel miláčik z legendárneho seriálu Beverly Hills 90210


Teraz zverejnila prvé vyjadrenie. „Nie som si istá, čo hovoriť alebo robiť. Na takúto situáciu vás nikdy nikto nepripraví. O to ťažšie je, že sa to deje pred zrakmi verejnosti,“ napísala Sophie k fotke s otcom. Len niekoľko dní pred jeho smrťou bola v Malawi, kde sa venovala dobrovoľníctvu. keď sa ale dozvedela o stave svojho otca, okamžite sa vrátila domov.

„V posledných 24 hodinách sa ku mne dostalo neuveriteľné množstvo lásky a podpory,“ napísala fanúšikom na Instagrame a dodala: „Nemôžem reagovať na stovky krásnych správ, ale vidím ich a veľmi si ich vážim.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A lot has happened in this past week for me. Everything is happening so fast. I made it back from Malawi just in time to be here with my family, And in the past 24 hours I have received an overwhelming amount of love and support. I cannot individually respond to the hundreds of beautiful and heartfelt messages, but I see them, and appreciate you all for sending positivity to my family and I. I’m not really sure what to say or do in this situation, it’s something you aren’t ever given a lesson on how to handle, especially when it’s all happening in the public eye. So bear with me and know that I am grateful for all the love. Just, being grateful quietly.

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Perry (@lemonperry),

Viac o téme: Luke PerryBeverly Hills 90210
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu