Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Speváčka slávneho hitu je päťnásobnou mamou: FOTO bábätka!

Sophie Ellis-Bextor Zobraziť galériu (5)
Sophie Ellis-Bextor (Zdroj: instagram/sophieellisbextor)

LONDÝN - Anglická speváčka Sophie Ellis-Bextor a jej manžel Richard Jones privítali na svete svojho piateho syna. Chlapec, ktorý sa narodil v pondelok, dostal meno Mickey a po narodení vážil 3203 gramov.

Tridsaťdeväťročná interpretka sa radostnou novinkou pochválila na službe Instagram, kde zverejnila fotografiu šťastného otecka s novorodencom v náručí. "Vitaj v našej svojráznej rodinke, drahý chlapček. Sme veľmi radi, že si tu v bezpečí," napísala k príspevku.

Speváčka a basgitarista kapely The Feeling sa zosobášili v roku 2005. Vychovávajú spolu aj 14-ročného Sonnyho, deväťročného Kita, šesťročného Raya a dvojročného Jesseho.

Manžel Sophie Ellis-Bextor Richard
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: instagram/sophieellisbextor)

Sophie Ellis-Bextor odštartovala kariéru speváčky v kapele Theaudience. Po jej rozpade nahrala s DJ-om Spillerom hit Groovejet (If It Ain't Love?). Nasledoval debutový album Read My Lips (2001) so známymi piesňami ako Take Me Home a Murder On The Dancefloor, po ktorom vydala štúdiové albumy Shoot From The Hip (2003), Trip the Light Fantastic (2007), Make a Scene (2011), Wanderlust (2014) a Familia (2016).

Viac o téme: Sophie Ellis-BextorRichard Jones
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu