Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pobyt na horách sa zmenil na katastrofu: Manželku Jakuba Prachařa museli ihneď operovať!

Agáta Hanychová a Jakub Prachař. Zobraziť galériu (5)
Agáta Hanychová a Jakub Prachař. (Zdroj: telkac)

PRAHA - Nešťastie vraj nechodí po horách, ale po ľuďoch. O tom, že chodieva aj po oboch, sa presvedčila Agáta Hanychová (33), ktorú zastihlo práve na horách, kde trávila dovolenku so svojou rodinou. Kto by však čakal úraz či zlomeninu, je na omyle. Kontroverznú modelku potrápilo slepé črevo.

Na zimné radovánky sa vybral moderátor a hudobník Jakuba Prachař spolu s manželkou Agátou a deťmi do južných Čiech. To ešte netušili, že o pár dní bývalá modelka skončí v nemocnici na operačnom stole. Agáta sa pritom ešte pred pár dňami pochválila fotkami z rýchleho občerstvenia. Nezdravá strava sa jej ale zrejme nevyplatila a o slovo sa prihlásil apendix.

Teraz ju namiesto zimných radovánok čaká oddych na lôžku. „Niekto si na horách zlomí nohu a niekto dostane zápal slepáku... Som po operácii a ok... Akurát teraz tak týždeň nebudem úplne funkčná,” informovala svoje okolie aspoň prostredníctvom sociálnej siete. Agáta sa pritom len pred pár mesiacmi vylízala z úrazu, keď si nešťastne natrhla väzivo v nohe a nalomila kosť.

I keď diéta v jej novoročných predsavzatiach naplánovaná nebola, okolnosti ju teraz do pôstu doslova donútili. Modelka na svoj profil zavesila fotku priamo z nemocnice a na zábere tentokrát namiesto smažených hranoliek dominuje len jednoduchý vývar, ktorý jej pravdepodobne bude robiť spoločnosť ešte nejaký čas. „Diéta, ktorá nebola ako predsavzatie naplánovaná, môže začať," posťažovala sa.

Pobyt na horách sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram A.H.)

Agáta Hanychová sa preslávila nielen ako modelka a bývalá účastníčka súťaže krásy, Slováci si ju pamätajú najmä z videoklipu k Rytmusovej skladbe Zlatokopky. Okrem toho si strihla aj menšie úlohy v niekoľkých českých filmoch a seriáloch.

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu