Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

48-ročná speváčka v mini bikinách: Priberala a priberala! Takto dnes vyzerá

Mariah Carey Zobraziť galériu (11)
Mariah Carey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Perfektne! Časy, keď sa Mariah Carey (48) hanbila za svoje kypré telo sú preč. Slávna speváčka svojho času len priberala a priberala. Tak si jedného dňa zaumienila, že si dá zmenšiť žalúdok. A vyplatilo sa! Aktuálne sa na instagrame pochválila fotkami v úsporných plavkách a všetci sú pri pohľade na ňu nadšení.

Znovu vo forme! Keď Mariah Carey stroskotalo manželstvo, neprežívala najlepšie obdobie. Okrem toho, že bola nešťastná, prestala tiež dbať o svoj zovňajšok. Smútok očividne zajedala, čo sa odrážalo aj na jej postave. Váhu neriešila ani keď zbalila milliardára Jamesa Parckera. Na instagrame zverejňovala retušované a upravované fotky, ktoré sa od paparazzi záberov dosť líšili. 

Slávna speváčka aktuálne randí s 35-ročným tanečníkom menom Brayn Tanaka. Blondínka si zrejme bola vedomá, že udržať si tohto zajačika nebude jednoduché. Podstúpila zákrok, pri ktorom jej zmenšili žalúdok a dnes sa pýši výstavnými krivkami. 

Mariah sa v týchto dňoch pochválila na instagrame fotkami v miniatúrnych bikinách. „Wau! Mariah, neverím vlastným očiam. Vyzeráš skvele,” neskrývajú fanúšikovia svoje nadšenie. „Hotová kráľovná!” znie ďalšia z pochvalných reakcií. Čo na postavu známej speváčky hovoríte vy?

Mariah Carey vyzerá v bikinách skvele.
Zobraziť galériu (11)
Mariah Carey vyzerá v bikinách skvele.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Mariah Carey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu