Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Smutný pohľad na hviezdu seriálu Krok za krokom: Carol, preboha, prečo?!

Suzanne Somers Zobraziť galériu (7)
Suzanne Somers (Zdroj: profimedia.sk)

PALM SPRINGS - (Ne)sklamala! Začiatkom roka sa v Palm Springs koná filmový festival, ktorého sa pravidelne zúčastňuje aj herečka Suzanne Somers (72). Hviezda seriálu Krok za krokom je na červenom koberci vždy poriadne zmachlená a nahodená v outfite vhodnom skôr pre mladšie ženy. Inak to nebolo ani počas aktuálneho ročníka. Čo myslíte, kedy už slávna blondínka pochopí, že by bolo vhodné z vulgárnosti trošku ubrať?

A taká bola krásna! Táto veta o herečke Suzanne Somers určite platí. Za pravdu nám dá každý faúšik seriálu Krok za krokom. Blondínka stvárnila pred kamerami mamu Carol a získala si množstvo mužských priaznivcov.

Smutný pohľad na hviezdu
Zobraziť galériu (7)

S pribúdajúcimi rokmi však Suzanne akoby strácala súdnosť. Síce má stále nohy hodné obdivu, avšak sexi outity a výrazné líčenie už na nej vôbec nevyzerajú dobre. 

72-ročná herečka zavítala aj v týchto dňoch do spoločnosti nahodená v kožených minišatách. Ich strih odhalil nielen jej nohy, ale aj ramená. Samozrejmosťou bol aj silný mejkap a peroxidovú hrivu mala Suzanne učesanú tak, ako to v posledných rokoch preferuje. 

Slávna herečka si prítomnosť bulvárnych fotografov užívala a rozdávala úsmevy na všetky strany. Myslíte si, že do budúcna zmení svoj imidž a viac ho prispôsobí svojmu veku? My nie!

Suzanne Somers
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Krok za krokomSuzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu