Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Britská monarchia na vianočnej omši: Vyparádená kráľovná, tehotná Meghan na opätkoch!

Členovia kráľovskej rodiny zavítali na vianočnú omšu. Zobraziť galériu (12)
Členovia kráľovskej rodiny zavítali na vianočnú omšu. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Dali si záležať! Je tradíciou, že členovia britskej kráľovskej rodiny sa zúčastňujú slávnostnej vianočnej omše. Inak tomu nebolo ani tento rok. Kráľovná Alžbeta II. sa pri tej príležitosti vyobliekala do kvetovaných šiat, ktoré doplnila svetlým kabátom. V porovnaní s ňou stavila vojvodkyňa Meghan na pochmúrnu čiernu farbu. A hoci je tmavovláska tehotná, opätkom sa nevyhýba.

V mediách sa v posledných dňoch objavilo viacero správ o tom, že medzi vojvodkyňami Kate a Meghan panuje dusná atmosféra. Keď však v utorok kráčali bok po boku na vianočnú omšu, asi nik by nepovedal, že tie dve majú medzi sebou nejaké problémy. 

Obe vojvodkyne sa vrúcne zdravili s priaznivcami a rozdávali úsmevy na všetky strany. Spoločnosť im robili manželia William a Harry, i svokor - princ Charles. Kate sa vo vínovo červenej farbe akoby zladila s vianočnou tematikou. Meghan sa obliekla do obľúbenej čiernej farby a na nohách mala čižmy na opätku. 

Slávnostnej omše sa zúčastnila aj samotná kráľovná. Alžbeta II. mala výrazné kvetované šaty, svetlý kabát a zdobený klobúk. Čo poviete, ktorej dáme to najviac svedčalo?

Britská monarchia na vianočnej
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Britská monarchia na vianočnej
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu