Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Slávna kráska sa zrútila: Prvé FOTO po pobyte v liečebni!

Selena Gomez Zobraziť galériu (7)
Selena Gomez (Zdroj: SITA)

BIG BEAR - Šťastná a usmiatá! Selena Gomez (26) kedysi navštevovala jedno spoločenské podujatie za druhým. Už dlhší čas sa však červenému kobercu vyhýba. Dôvodom sú zdravotné problémy, depresie a to, že sa v októbri psychicky zrútila. Krásna a talentovaná umelkyňa strávila istý čas v liečebni. V týchto dňoch si užíva spoločnosť kamarátov, ktorí jej dokažu vyčariť úsmev na tvári.

Selena Gomez neprežíva práve najkrajšie obdobie. Kvôli vážnym zdravotným problémom musela v minulosti podstúpiť transplantáciu obličky. Trápi ju aj autoimunitné ochorenie lupus. Tieto ťažkosti spôsobili mladej umelkyni depresie a stavy úzkosti. 

Herečka a speváčka absolvovala liečebný pobyt a podľa medializovaných informácií je stále pod dohľadom odborníkov. „Selena sa naozaj veľmi snaží a sústredí sa na to, aby jej zdravotný stav neovplyvňoval jej psychiku, ” uviedol zroj z okolia mladej krásky. Veľkou oporou jej sú aj priatelia. 

Selena sa s nimi momentálne vybrala na hory. Medzi jej blízkymi priateľmi je aj Bailee Madison, ktorá sa fotkami s celebritnou kráskou pochválila na instagrame. Gomez sa na fotkách šťastne usmieva, čo potešilo mnohých jej fanúšikov. 

Selena Gomez sii užíva spoločnosť dobrých kamarátov.
Zobraziť galériu (7)
Selena Gomez sii užíva spoločnosť dobrých kamarátov.  (Zdroj: Instagram)

Selena Gomez sa po nedávnom kolapse opäť usmieva.
Zobraziť galériu (7)
Selena Gomez sa po nedávnom kolapse opäť usmieva.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Selena Gomez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu