Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Promi mamina naštvala verejnosť: Keď zbadáte FOTO dcérky... Pochopíte!

Kim Kardashian a jej manžel Kanye West Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian a jej manžel Kanye West (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Rozpútala búrlivú diskusiu! Asi nikoho neprekvapí, že Vianoce v rodine Kardashian boli dosť okázalé. Hlava klanu - mama Kris usporiadala párty, na ktorej nechýbala ani Kim so svojou famíliou. Fotkami z rodinného stretnutia sa brunetka pochválila na internete. A schytala za ne poriadnu kritiku!

To snáď nemyslí vážne! Tak nejako reagovali mnohí, keď zbadali najnovšie fotky Kim Kardashian. Hviezda reality šou Keeping Up With The Kardashians zverejnila na sociálnych sieťach zábery svojej rodinky. Tú tvoria manžel Kanye a tri deti - 11-mesačný syn Chicago, 3-ročný Saint a 5-ročná dcérka North. 

Práve malá princeznička sa postarala o značný rozruch. North totiž mala vyžehlené vlasy a na ústach výrazný červený ruž. Podobne, ako jej bratia a slávny tatko, bola oblečená do čiernej farby. Kim stavila na svetlú róbu s výstrihom. 

Avšak teraz asi málokto riešil samotnú Kim. Diskutujúci totiž rozoberali skôr jej zmachlenú dcérku. „Preboha! Čo z nej vyrastie, keď sa už teraz takto líči?” znie jeden z mnohých pohoršených komentárov. 

Medzi priaznivcami celebritnej rodiny sa však našli aj takí, čo boli zo vzhľadu 5-ročného dievčatka uchvátení „Wau! Z North rastie hotová diva. Ako jej matka. Dokonalá rodina,” neskrývali nadšenie. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete pod článkom. 

Kim Kardashian sa pochválila rodinkou. Jej 5-rocńá dcéra mala vyžehlené vlasy a na ústach červený rúž.
Zobraziť galériu (9)
Kim Kardashian sa pochválila rodinkou. Jej 5-rocńá dcéra mala vyžehlené vlasy a na ústach červený rúž.  (Zdroj: Instagram)

Čo z tej North vyrastie? - pýtajú sa fanúšikovia.
Zobraziť galériu (9)
Čo z tej North vyrastie? - pýtajú sa fanúšikovia.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Kim Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu