Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Príšerná FOTO slávnej modelky: Preboha, tak hrozne ešte nevyzerala!

Cara Delevingne Zobraziť galériu (10)
Cara Delevingne (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Z krásky čudo! Cara Delevingne (26) je nielen úspešnou modelkou, ale aj celkom talentovanou herečkou. Dokonca už viackrát dokázala, že nemá problém s nahými scénami a je ochotná sa kvôli úlohe dosť obetovať. Nie je tomu až tak dávno, čo si nechala vyholiť hlavu. A práve v tom čase vznikli aj pomerne desivé zábery, ktoré teraz zverejnila na instagrame.

Slávne ženy a celebritné krásky si potrpia na to, aby boli dokonalé za každých okolností. Síce sa v poslednej dobe akoby roztrhlo vrece s ich fotkami po prebudení a bez líčenia, ale len zopár ženských celebrít si dokáže zo seba vystreliť a nemá problém vyzerať hrozne. 

Do tejto úzkej skupiny určite patrí modelka a herečka Cara Delevingne. Veľmi dobre to o nej vedia jej fanúšikovia, ktorí ju sledujú na sociálnych sieťach. Plavovláska tam v porovnaní s inými modelkami neezverejňuje momentky v bikinách, ale skôr zábery, na ktorých strúha jednu grimasu za druhou. 

Plavovláska sa naposledy pochválila videom, na ktorom pripomína Gluma z Pána prsteňov. S vyholenou hlavou a priam šialeným výrazom v tvári vyzerá naozaj hrozne. „Stále nechápem, prečo som bola single,” pripísala k záberom Cara, ktorá sa netají tým, že sa jej páčia ženy. 

Cara Delevingne vyzerá na týchto záberoch dosť hrozivo.
Zobraziť galériu (10)
Cara Delevingne vyzerá na týchto záberoch dosť hrozivo.  (Zdroj: Instagram)
Cara Delevingne má na týchto záberoch od krásky ďaleko.
Zobraziť galériu (10)
Cara Delevingne má na týchto záberoch od krásky ďaleko.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Cara Delevingne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu