Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vojvodkyňa Meghan sa viac zaoblila: S bruškom vyzerá skvele!

Vojvodkyňa Meghan Zobraziť galériu (6)
Vojvodkyňa Meghan (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Žiari šťastím! Kým vojvodkyňu Kate počas každého tehotenstva trápili nevoľnosti, jej švagrinu Meghan podobné ťažkosti obchádzajú. Zdá sa, že niekdajšia herečka si požehnaný stav užíva a nevyhýba sa ani spoločenským podujatiam. V pondelok večer spoločne s manželom Harrym zavítali na charitatívne podujatie s názvom Royal Variety Performance. Tmavovláska rozdávala úsmevy na všetky strany a jej guľaté bruško nešlo prehliadnúť.

Hádam každý vie, že princ Harry a jeho láska Meghan by sa na jar budúceho roka mali stať rodičmi. Prezrádza to už aj pohľad na sympatickú tmavovlásku, ktorá sa stále viac zaobľuje. Tehotná vojvodkyňa sa však nevyhýba povinnostiam, ani rôznym podujatiam. 

V pondelok prišiel urodzený pár podporiť umelcov v núdzi. Meghan si pri tej príležitosti obliekla dlhú čiernu sukňu, ktorú doplnila vzorovaným topom s odhalenými ramenami. Hoci jej po vystupovaní z auta určite bola zima, nedala to na sebe nijako vedieť a na pár minút sa pozdravila vybraným fanúšikom. 

Budúca mamička sa pristavila aj pri dievčatku, ktoré pre jej ešte nenarodeného drobca malo darček, i pri ďalšej školáčke, ktorá vojvodkyni odovzdala kyticu. K obom bola Meghan veľmi milá a niet pochýb, že z nej bude dobrá mamina. 

Vojvodkyňa Meghan sa zaoblila.
Zobraziť galériu (6)
Vojvodkyňa Meghan sa zaoblila.  (Zdroj: SITA)

Vojvodkyni Meghan rastie bruško každým dňom.
Zobraziť galériu (6)
Vojvodkyni Meghan rastie bruško každým dňom.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaMeghan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu