Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdička z reality šou takmer ukázala ONÚ: No, aká náhodička!

Farrah Abraham Zobraziť galériu (9)
Farrah Abraham (Zdroj: Instagram)

MALDIVY - Chýbali milimetre! Farrah Abraham (27) sa zviditeľnila účinkovaním v reality šou Tehotné v šestnástich a Mladé mamičky. Popularita jej zachutila. Silikónka aj dnes robí všetko pre to, aby zaujala. Aktuálne si užíva nič nerobenie v exotike, kde fotografom ochotne pózovala v bikinách. Prekvapuje vás, že ju v istej chvíli zradili?

Viaceré reality šou a početné plastiky sú to, čím sa Farrah Abraham snaží upútať. Svoj profil na instagrame momentálne zásobuje fotkami z dovolenky, ktorú trávi v nádhernej exotickej destinácii. Nechýbajú ani zábery v úsporných bikinách. 

Vyumelkovaná blondínka pózovala v plavkách aj bulvárnemu fotografovi, ktorému takmer ukázala viac, než mala v pláne. Farrah sa totiž uvoľnil spodný diel bikín a od poriadneho trapasu ju veru delili len milimetre. 

Je dosť pravdepodobné, že tento trapas mala silikónka naplánovaný. Bola si totiž dobre vedomá, že sa toho chytia viaceré médiá. Nuž, keď nevie inak zaujať...

Farrah Abraham sa takto prechádzala po pláži. Pri stretnutí s fotografom ju zradil spodný diel bikín.
Zobraziť galériu (9)
Farrah Abraham sa takto prechádzala po pláži. Pri stretnutí s fotografom ju zradil spodný diel bikín.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Farrah Abraham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu