Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mamina z telky má nové telo: FOTO priamo z operačného stola!

Kailyn Lowry sa zviditeľnila účinkovaním v televíznych šou Tehotné v šestnástich a Mamy tínedžerky. Zobraziť galériu (5)
Kailyn Lowry sa zviditeľnila účinkovaním v televíznych šou Tehotné v šestnástich a Mamy tínedžerky. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Napumpovaná silikónom! Kailyn Lowry (23) sa zviditeľnila najskôr účinkovaním v televíznej šou Tehotné v šestnástich a potom v programe Mamy tínedžerky. Prvé dieťatko priviedla na svet v januári 2010, druhé o tri roky neskôr. Tehotenstvá sa na postave mladej maminy, samozrejme, podpísali. Pred pár dňami sa preto dala vylepšiť a plastický chirurg sa výsledkom pochválil na webe.

Kailyn Lowry patrí k televíznym hviezdam, ktoré sa o svoje súkromie delili s celým svetom. Keď mala 16 rokov, stala sa matkou a prakticky ktokoľvek sa mohol prizerať tomu, ako tieto náročné chvíle zvláda. Dnes je z plavovlásky už dvojnásobná mamička, ktorá so zdieľaním intímnych záležitosti stále nemá žiaden problém. 

Mladá Američanka totiž nebola spokojná so svojím mľandravým telom a zverila sa preto do rúk známeho plastického chirurga, ktorý si hovorí Dr. Miami. Pre neho je typické, že sa výsledkom svojej práce rád pýši na sociálnych sieťach. Vylepšené krivky známej maminy neboli výnimkou.     

Kailyn však nie je jedinou "tehotnou šestnástkou", ktorá sa vie postarať o rozruch. Jenelle Evans zatkli v roku 2013 muži zákona, keď ju prichytili pri sexe na verejnosti, Farrah Abraham účinkovala v porne. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Takto vyzeralo telo mladej maminy pred zákrokmi.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzeralo telo mladej maminy pred zákrokmi.  (Zdroj: snapchat a instagram)

Dr. Miami odobral Kailyn tuk z brucha, vylepšil jej prsia a zadok.
Zobraziť galériu (5)
Dr. Miami odobral Kailyn tuk z brucha, vylepšil jej prsia a zadok.  (Zdroj: snapchat a instagram)

Viac o téme: Kailyn LowryTeen Mom16 and pregnant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu