Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Vojvodkyni Kate sa skončila materská: Takýto outfit by ste na nej nečakali!

Vojvodkyňa Kate si svoju prvú pracovnú návštevu po materskej dovolenke celkom užívala. Zobraziť galériu (12)
Vojvodkyňa Kate si svoju prvú pracovnú návštevu po materskej dovolenke celkom užívala. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Od detí si odbehla... Opäť k deťom! Vojvodkyni Kate (36), ktorá v apríli priviedla na svet princa Louisa, sa skončila materská dovolenka. Manželke princa Williama sa začal pomaličky plniť kaledár s pracovnými povinnosťami. Prvú z nich si splnila počas návštevy centra Sayers Croft Forest School a Wildlife Garden. Usmievavá brunetka prišla medzi malých školákov s úsmevom na tvári a oblečená v zaujímavom outfite.

Keď sa vojvodkyne Meghan a Kate obajavia na verejnosti, vždy sa v médiách rozoberajú ich outfity. Obe dámy si s módou celkom rozumejú a takmer vždy je na ne príjemný pohľad. Kate sa však v utorok predviedla v oblečení, aké na nej často nevidíme. 

Trojnásobná mamička totiž navštívila centrum, v ktorom mestské deti spoznávajú vidiecky spôsob života. Tomu prispôsobila aj svoj outfit a stavila na pohodlné čižmy, nohavice, sveter a vetrovku. Zaujímavé je, že spomínané kúsky boli hnedej a zelenej farby. 

Kate si chvíle v spoločnosti malých školákov maximálne užívala. Ako vidno aj na fotografiách, k deťom bola mila, objímala ich a spolu sa dosť nasmiali.

Kate
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Kate
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Kráľovská rodinaKate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu