Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Madonnina dcéra v úlohe modelky: Na prsiach mušle a tam dole - No fuj!

Lourdes Leon Zobraziť galériu (8)
Lourdes Leon (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Kašle na žiletky! Depilácia podpazušia, intimnych partií, či nôh je v dnešnej dobe pre mnohé ženy už samozrejmosťou. Nájdu sa však výnimky preferujúce priirodzenosť. K nim patrí i dcéra slávnej speváčky Madonny (60) - Lourdes Leon (21). Tá sa začiatkom týždňa predstavila v úlohe modelky. Na móle okrem nezvyčajnej kreácie predviedla aj poriadne chlpaté nohy.

V rámci podujatia New York Fashion Week mali možnost predstaviť svoju tvorbu viaceré slávne, ale aj menej známe módne domy a značky. V pondelok sa konala prehliadka pod taktovkou Gypsy Sport. Kreácie, ktoré sa objavili na móle, boli dosť výstredné až priam šokujúce. 

Modelkami boli nielen chudučké a dokonalé krásky, ale príležitosť dostali a kyprejšie dámy. Hviezdou celej šou bola najmä dcéra speváčky Madonny - Lourdes Leon. Tá mala prsia prekryté "podprsenkou" z mušlí a dolnú časť outfitu tvorili roztrhané džínsy, ktoré odhaľovali jej chlpaté nohy. 

Nie je tajomstvom, že Lourdes sa so žiletkami nekamaráti a preferuje skôr takúto divočinu. Svetu už neraz naskytla pohľad na svoje chlpaté podpazušie. Nuž, je to riadna divožienka... 

Lourdes Leon v úlohe modelky.
Zobraziť galériu (8)
Lourdes Leon v úlohe modelky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Lourdes Leon ukázala na módnej šou svoje chlpaté nohy.
Zobraziť galériu (8)
Lourdes Leon ukázala na módnej šou svoje chlpaté nohy.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: MadonnaLourdes Leon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu