Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Richard Gere má doma hotovú Pretty Woman: Bikiny odhalili TOTO!

Richard Gere s manželkou. Zobraziť galériu (7)
Richard Gere s manželkou. (Zdroj: SITA)

AMALFI COAST- Už to len tak neskryje! V médiách sa pred pár dňami objavili správy o tom, že Richard Gere (68) by sa mal čoskoro stať opäť otcom. Slávny herec ani jeho manželka Alejandra (35) tieto dohady nekomentovali. Teraz už ani nemusia. Pri pohľade na paparazzi foto z ich aktuálnej dovolenky je totiž viditeľné, že plavovláska sa v oblasti bruška akosi zaoblila.

Hoci amerického herca Richarda Gera a jeho manželku Alejandru od seba delí 33 rokov, oni si spolu výborne rozumejú. Svoj vzťah spečatili v máji svadbou a lásku z nich cítiť pri každej príležitosti. 

Zrejme aj preto, že by sa im podľa medializovaných informácií malo narodiť dieťatko. Týmto špekuláciám nahrávajú aj aktuálne paparazzi zábery. Bulvárny fotograf zvečnil mladomanželov počas dovolenky na jachte a bruško krásnej blondínky je viditeľne väčšie. 

Richard a Alejandra už rodičmi sú. Gere má 18-ročného syna Homera Jamesa, jeho polovička 5-ročného syna Alberta. Nechajme sa prekvapiť, či to tentokrát bude dievčatko.  

Alejandra Gere vyzerá v bikinách skvele. Paparazzom sa ale podarilo zvečniť aj jej zaoblené bruško.
Zobraziť galériu (7)
Alejandra Gere vyzerá v bikinách skvele. Paparazzom sa ale podarilo zvečniť aj jej zaoblené bruško.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Richard GereAlejandra SilvaAlejandra Gere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu