Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

69-ročný Richard Gere bude otcom: Žena zverejnila ako dôkaz túto nezvyčajnú FOTO!

Richard Gere prestal s tajnosťami. Zobraziť galériu (7)
Richard Gere prestal s tajnosťami. (Zdroj: SITA)

ROTTERDAM - Dohady potvrdené! Na topkách sme vás nedávno informovali o tom, že sa klebetí, že Richard Gere (69) a jeho mnželka Alejandra čakajú bábätko. Dvojica tieto správy doposiaľ nekomentovala. Sympatická plavovláska však v týchto dňoch zverejnila na instagrame netradičnú momentku a pri pohľade na ňu sú všetky slová zbytočné.

Zhruba pred mesiacom sme sa s vami podelili o paparazzi fotky z dovolenky Richarda Gerea a jeho manželky, ktorej sa v bikinách rysovalo tehotenské bruško. To je v centre záujmu opäť. A to preto, že prominentná dvojica konečne potvrdila správy o tehotenstve. 

Podnikateľka a aktivistka zverejnila na instagrame vydarenú momentku, na ktorej jej guľaté bruško chytá duchovný vodca Dalajláma. Gereovci sa s ním stretli počas jeho návštevy Holandska. Richard vyznáva budhizmus a s duchovným vodcom sú už dlhšie priatelia. 

„Veľmi špeciálny moment. Práve dostávame požehnanie pre náš poklad,” pripísala k momentke Alejandra, ktorá je už mamičkou 5-ročného syna Alberta. Gere má 18-ročného syna Homera Jamesa. 

Richard Gere a jeho manželka Alejandra oznámili svetu, že čakajú prírastok, touto nezvyčajnou fotkou.
Zobraziť galériu (7)
Richard Gere a jeho manželka Alejandra oznámili svetu, že čakajú prírastok, touto nezvyčajnou fotkou.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Richard GereAlejandra Gere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu