Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bud Spencer je dva roky mŕtvy, jeho parťák Terence Hill je za šviháka aj na staré kolená!

Bud Spencer a Terence Hill Zobraziť galériu (6)
Bud Spencer a Terence Hill (Zdroj: Trans Cinema TV)

HAMBURG - Už hráva bez neho! Bud Spencer a Terence Hill tvorili nerozlučnú dvojicu. Rozumeli si nielen pred kamerami, ale aj mimo nich. Prvý spomínaný odišiel z tohto sveta v júni 2016. Ten druhý je herecky stále aktívny. V týchto dňoch mal premiéru počin s názvom My Name Is Thomas, v ktorom stvárnil ústrednú postavu. Pozrite sa, ako mu to na slávnostnom koberci svedčalo!

Bud Spencer a Terence Hill majú množstvo fanúšikov po celom svete. „Keď sa k sebe priblížime, akoby niečo cvaklo a začne sa zabáva,” okomentoval v minulosti ich vzťah štíhly blondiak. Ten mal na konte aj viacero filmov, v ktorých účinkoval sám.

V júni 2016 zasiahla svet smutná správa. 86-ročný Bud Spencer zomrel. Obklopený bol rodinou a najbližšími. Na pohrebe samozrejme nechýbal ani jeho parťák. 

Terence Hill má na krku 80-tku a dal sa nahovoriť na účinkovanie v dráme s názvom My Name Is Thomas. V nej stvárňuje zrelého muža, ktorý miluje motorky. Pred kamerami sa tak predviedol v šviháckych outfitoch. Jeden taký prevetral aj na slávnostnej premiére, kde rozdával úsmevy na všetky strany. 

Terence Hill
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Terence Hill
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Bud SpencerTerence Hill
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu