Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa sexbomba má nové prsia: Kvôli starým mala zo života peklo!

Charlotte McKinney Zobraziť galériu (9)
Charlotte McKinney (Zdroj: Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Príroda k nej bola až príliš štedrá! Modelka Charlotte Mckinney (24) sa stala známou účinkovaním v sexi reklame, kde vystavila na obdiv svoje krivky. Priam neprehliadnuteľné boli jej prirodzene veľké vnady. Tým blondínka vďačí za to, že sa stala slávnou. Len málokto však vie, že pre ňu boli aj prekliatím. A tak nečudo, že si ich dala zmenšíť...

Modelka Charlotte McKinney sa už počas minulého roka netajila tým, že si plánuje dať zmenšiť svoje veľké vnady. Hoci sa už stali akýmsi jej poznávacím znamením, blondínka si pre ne dosť vytrpela. Zvlášť v období dospievania a puberty. 

V rozhovore pre magazín Ocean Drive otvorene priznala, že bola šikanovaná. „Nemala som žiadne kamarátky. Priatelila som sa len s chlapcami, vďaka čomu mi mnohí nadávali, že som štetka. Keď som prišla niekde na párty, vyliali mi na hlavu pivo,” prezradila Charlotte pre spomínaný časopis. „Už v mladom veku mi nárastli také obrovské a ja som vlastne nevedela, čo s nimi robiť, či ako ich obliecť. Bolo to hrozné,” dodala. 

McKinney to nemala ľahké, ani keď sa chcela stať modelkou. „Všetci mi hovorili, že som nízka a mám príliš veľké prsia,” uviedla blondínka, ktorá má dnes na konte pózovanie pre rôzne prestížne magazíny, značky, či napríklad účinkovanie v novom Baywatchi.

A okrem toho má Charlotte aj vynovené prsia. Dôkazom sú najnovšie paparazzi zábery. Kým v minulosti sa jej vnady vždy drali von z bikín, dnes si ich môže obliecť bez toho, aby sa obávala nejakého odhalenia. 

Charlotte McKinney v bikinách kedysi.
Zobraziť galériu (9)
Charlotte McKinney v bikinách kedysi.  (Zdroj: profimedia.sk)

Takto vyzerá Charlotte McKinney v bikinách dnes.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerá Charlotte McKinney v bikinách dnes.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

Viac o téme: Charlotte McKinney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu