Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávna sexica ohúrila na pláži: Ploché bruško a neposlušné prsia!

Charlotte McKinney Zobraziť galériu (12)
Charlotte McKinney (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Pohľad na ňu nikdy neomrzí! Modelka a príležitostná herečka Charlotte McKinney (27), ktorá si zahrala napríklad v novom spracovaní legendárneho Baywatchu, sa pýši výstavnými krivkami. Na obdiv ich vystavila aj v týchto dňoch, keď si užívala chvíle oddychu na pláži.

Charlotte McKinney sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2015, keď ju oslovili, aby účinkovala v reklame známeho fast foodu. Pozornosť všetkých v tom čase smerovala na modelkine veľké prsia. Za ne nevďačí plastickému chirurgovi, ale prírode. 

Oblé vnady však nie sú jedinou jej prednosťou. Charlotte sa totiž môže pochváliť aj peknou tváričkou a štíhlou figúrou. Tú nemá zadarmo. Niet totiž pochýb, že sexi blondínka sa zdravo stravuje a pravidelný pohyb je pre ňu samozrejmosťou. 

V uplynulych dňoch si McKinney užívala oddych na pláži. Ako už býva zvykom, paparazzom neušla. A hoci to chvíľkami vyzeralo tak, že im ukáže viac, než mala v pláne, pikantnému trapasu sa napokon predsalen vyhla.  

Charlotte McKinney vyzerá v bikinách jednoducho skvele. Vrchný diel bikín však mal čo robiť, aby zvládol nápor jej oblých pŕs.
Zobraziť galériu (12)
Charlotte McKinney vyzerá v bikinách jednoducho skvele. Vrchný diel bikín však mal čo robiť, aby zvládol nápor jej oblých pŕs.  (Zdroj: profimedia.sk)

Charlotte McKinney sa môže pochváliť výstavnými krivkami.
Zobraziť galériu (12)
Charlotte McKinney sa môže pochváliť výstavnými krivkami.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Charlotte McKinney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu