Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krstným otcom princa Louisa je... Preboha! Kráľovná to dovolila?

Vojvodkyňa Kate s princom Louisom. Zobraziť galériu (5)
Vojvodkyňa Kate s princom Louisom. (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Škandály, excesy, výtržnosti! Na topkách sme vás už informovali, že najmladší člen britskej kráľovskej rodiny - princ Louis bol pokrstený. Chlapček mal celkovo až šiestich krstných rodičov. Medzi nimi aj muža menom Guy Pelly, ktorý teda nemá najlepšiu povesť.

Asi nikoho neprekvapilo, že krstiny princa Louisa boli iné, než v prípade mnohých smrteľníkov.

FOTO z krstu malého princa Louisa: Očarujúca Kate aj netypické rituály!

Pomerne nezvyčajné bolo i to, že chlapček mal šiestich krstných rodičov. Viacerých zarazilo, že sa medzi nimi ocitol aj Guy Pelly - dlhoročný kamarát princov Williama a Harryho. Pre kráľovskú rodinu je totiž akýmsi postrachom.

Guy a princovia sa spoznali vďaka tomu, že ich mamy boli dobrými priateľkami. Chlapci teda spolu vyrastali, trávili tínedžerské roky a rozumejú si dodnes. V médiách sa viackrát viedli dohady, že Pelly mal na Harryho zlý vplyv. Práve on ho vraj v roku 2002 "zoznámil" s marihuanou a o tri roky neskôr stál po jeho boku, keď Harry vyrobil škandál v nacistickej uniforme.

Krstný otec princa Louisa má na konte viacero priestupkov, keď šoféroval pod vplyvom alkoholu a za zmienku stojí aj jeho snaha dostať sa do dievčenskej školy, kde si podľa vlastných slov išiel po sexy ženy. 

V roku 2014 sa Guy Pelly oženil a minulý rok sa mu narodila dcérka. Je manažérom viacerých nočných klubov a ostáva len dúfať, že na princa Louisa bude mať lepší vplyv na Harryho. 

Guy Pelly s manželkou na krste princa Louisa.
Zobraziť galériu (5)
Guy Pelly s manželkou na krste princa Louisa.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kráľovská rodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu