Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prekliata reality šou? Sexbomba oslávila 20. narodeniny a... Zomrela!

Polina Lobanova Zobraziť galériu (7)
Polina Lobanova (Zdroj: Instagram)

MOSKVA - Zábava skončila tragédiou! Ruska Polina Lobanova (†20) sa zviditeľnila imidžom sexbomby aj účinkovaním v reality šou s názvom House 2. V uplynulých dňoch však bulvárne portály priniesli informácie o jej nečakanej smrti. Život mladej krásky vyhasol po bujarom žúre. Zarážajúce je, že okrem nej zomreli v minulosti aj ďalšie súťažiace.

Polina Lobanova oslávila začiatkom júla 20. narodeniny. Pri pohľade na jej instagramový profil je jasné, že hviezdička reality šou House 2 milovala luxus, výrazné líčenie, skrášľujúce zákroky a večierky. Účasť na nedávnom žúre ju však stála život. 

Mŕtvé telo mladej dievčiny bolo nájdené v kúpeľni istého tatéra. Polina sa s ním zoznámila v diskotékovom klube. Keď mu povedala, že sa necíti dobre, ponúkol sa, že ju vezme k sebe domov. Po nejkaje dobre ju našiel nehybne ležať vo vani. Vraj sa ju snažil oživovať, ale márne. Podľa zverejnených informácií bolo príčinou smrti predávkovanie drogami. 

Sestra zosnulej hviezdičky Vasilisa sa pre médiá vyjadrila, že Polina nikdy drogy nebrala a nazdáva sa, že jej ich podstrčili. Polinu vychovávala vlastne ona, lebo rodičia im zomreli ešte keď boli mladí. „Keď dospela, odsťahovala sa, lebo chcela žiť svoj dospelý život sama,” uviedla pre médiá Vasilia.  

Lobanova nie je jedinou súťažiacou z reality šou House 2, čo už nie je medzi živými. V roku 2016 prehrala svoj boj s rakovinou jej kolegyňa Svetlana Ustinenko a nedávno vyhasol aj život Anastasie Tarasyuk. Tá trpela depresiami a závislosťou od alkoholu. Jej telo bolo nájdené na ulici po tom, čo vypadla z 19. poschodia paneláku.

Viac o téme: Polina LobanovaHouse 2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu