Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známe modelky sledujú futbal hore bez: Chlapi, tu je dôkaz!

Ruské modelky fandili hore bez. Zobraziť galériu (7)
Ruské modelky fandili hore bez. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Pastva pre mužské oči! Hoci sa sen Rusov o majstrovskom titule rozplynul, nemusia mať hlavu v smútku. Vyhrali už len tým, že majú krásne a atraktívne fanynky. Tri krásne modelky - Irina Shayk, Natalia Vodianova a Natasha Poly im totiž fandili do pol pása vyzlečené. A fotku dali na web!

Spomínané modelky sa v uplynulých dňoch stretli Francúzsku. Konalo sa tam viacero módnych šou, ktorých sa rodáčky z Ruska zúčastnili. Popri tejto ženami obľúbenej činnosti si však našli čas aj na záľubu, ktorá je skôr doménov chlapov. A to na sledovanie futbalu. 


Všetko o Majstrovstvách sveta vo futbale 2018 nájdete na stránke sportky.sk!


Asi nikoho neprekvapí, že krásky fandili Rusom. Na instagrame každá z nich zverejnila spoločnú momentku, ktorá pošteklila fantáziu každého chlapa. Pózujú na nej totiž do pása vyzlečené a holé prsia si kryjú šálom s logom majstrovstiev. 

A hoci sa Rusi do semifinále nedostali, pre mnohých chlapov bola táto šteklivá fotografia aspoň malou útechou. 

Natasha Poly, Irina Shayk a Natalia Vodianova sledovali dôležitý zápas spoločne a výsledkom je originálna momentka, na ktorej pózujú hore bez.
Zobraziť galériu (7)
Natasha Poly, Irina Shayk a Natalia Vodianova sledovali dôležitý zápas spoločne a výsledkom je originálna momentka, na ktorej pózujú hore bez.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Irina ShaykNatasha PolyNatalia Vodianova
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu