Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ronaldova láska sa musela zblázniť: Na zapás sa dotrepala so šperkom za 700 tisíc eur!

Cristiano Ronaldo so svojou láskou. Zobraziť galériu (6)
Cristiano Ronaldo so svojou láskou. (Zdroj: Instagram)

MOSKVA - Neuveriteľne riskovala! Reč je o partnerke slávneho futbalistu Cristiana Ronalda (33) - Georgine Rodríguez (24), ktorá prišla svoju lásku podporiť na zápas Portugalska s Marokom. Tmavovláska všetkým vyrazila dych hriešne drahým prsteňom, ktorý sa jej jagal na ruke. Podľa medializovaných informácií sa cena diamantového skvostu mohla vyšplhať až na neuveriteľných 700 tisíc eur.

Nielen fanúšikovia futbalu vedia, že v Rusku aktuálne prebiehajú majstrovstvá. O titul bojuje aj tím Portugalska, ktorého veľkou hviezdou je Cristiano Ronaldo. Toho prišla podporiť sympatická partnerka Georgina Rodríguez, ktorá je matkou jeho najmladšej dcérky. 

Médiá po celom svete obleteli fotky zo zápasu Portugalska s Marokom. Georgina bola medzi fanúšikmi neprehliadnuteľná. Na ruke totiž mala šialene drahý prsteň, ktorý je podľa mnohých dôkazom, že to slávny futbalista myslí s mladou modelkou vážne a zasnúbili sa. 


Všetko o Majstrovstvách sveta vo futbale 2018 nájdete na stránke sportky.sk!


Georgina Rodríguez sa na zápase chválila poriadne drahým šperkom. Výraz jej kamarátky hovorí za všetko.
Zobraziť galériu (6)
Georgina Rodríguez sa na zápase chválila poriadne drahým šperkom. Výraz jej kamarátky hovorí za všetko.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Georgina Rodríguez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu