Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

George Clooney mal dopravnú nehodu: So skútrom vletel pod dodávku!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Invision/AP, File)

CAGLIARI - Americký herec George Clooney utrpel v utorok zranenia pri dopravnej nehode, ku ktorej došlo na talianskom ostrove Sardínia, keď sa jeho skúter za bližšie nevyjasnených okolností zrazil s dodávkou. Informoval o tom britský denník The Sun s odvolaním sa na správy miestnych médií.

Po nehode bol 57-ročný Clooney prevezený do nemocnice. Aké zranenia herec utrpel, nebolo bezprostredne známe.Clooney sa s manželkou Amal a dvojičkami Alexandrom a Ellou presťahoval na leto na Sardíniu, kde sa zúčastňuje nakrúcania televíznej minisérie Hlava 22 podľa rovnomennej literárnej predlohy Josepha Hellera, v ktorej stvárni postavu generála Scheisskopfa.

Amerického herca Georgea Clooneyho, ktorý mal v utorok na talianskom ostrove Sardínia dopravnú nehodu, prepustili po ošetrení z nemocnice. Informovala o tom spravodajská televízia BBC s odvolaním sa na miestne úrady.

Nemenovaná predstaviteľka radnice v meste Sassari pre BBC potvrdila, že Clooney sa v utorok približne o 08.00 h stal účastníkom dopravnej nehody, keď sa jeho skúter zrazil s autom. Herec bol podľa agentúry ANSA s ľahkými zraneniami prevezený sanitkou do Nemocnice Jána Pavla II. v meste Olbia, odkiaľ ho po ošetrení prepustili. Podľa BBC má Clooney po nehode narazený bedrový kĺb.

Viac o téme: NehodaSkúterSardíniaGeorge Clooney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu