Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Známy herec pod vplyvom ohmatával kolegyňu: Šokujúce slová manželky!

Luděk Sobota ohmatával Dagmar Patrasovú. Zobraziť galériu (5)
Luděk Sobota ohmatával Dagmar Patrasovú. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Alkohol a ruky - šmátralky! To je kombinácia, na ktorú by si mal dávať pozor herec Luděk Sobota(75). Na tohtotýždňovej oslave kolegu Jiřího Krampola (80) si totiž doprial viac než pár pohárikov a hoci mal so sebou aj manželku, dosť intímne sa dotýkal Dagmar Patrasovej (62).

Alkohol tiekol prúdom a Patrasová mala naozaj čo robiť, aby sa správanie Sobotu nezvrhlo ešte viac. Obchytkával ju a snažil sa ju aj bozkávať. „Bolo mi to nepríjemné. Som zadaná a naviac sa tomu prizerala Luďkova manželka, ktorú mám veľmi rada,” povedala herečka pre extra.cz. Ako novinárom vysvetlila, dobre vie, že keď sa jej kolega opije, trošku vyvádza. „Nehnevám sa, ale priznám sa, bolo mi trápne, keď sa mi sápal po stehnách a inde,” dodala. 

Luděk Sobota ohmatával Dádu Patrasovú.
Zobraziť galériu (5)
Luděk Sobota ohmatával Dádu Patrasovú.  (Zdroj: Profimedia)

No oveľa prekvapivejšia je reakcia dlhoročnej umelcovej manželky Adriany. Hoci sa Sobota snažil zvádzať aj ďalšie ženy a ponúkal im dokonca sex, podľa nej je to úplne v poriadku. Ako sa vyjadrila, jej muž sa prejavil iba ako normálny chlap, ktorý má rád víno a páčia sa mu ženy. „Za tie roky som si už zvykla,” povedala denníku Aha! 

Ako Adriana dodala, podľa jej názoru by bolo horšie, keby jej manžel iba sedel doma na zadku a tupo pozeral do steny. „Navyše by som rada zdôraznila, že môj muž má dobrý vkus! Dámy, ktoré ho zaujali, sú na úrovni,” povedala na záver. 

Luděk Sobota s manželkou Adrianou
Zobraziť galériu (5)
Luděk Sobota s manželkou Adrianou

Viac o téme: Luděk SobotaDagmar Patrasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu