Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Známy český komik podviedol manželku: V posteli so slávnou speváčkou!

Herec Luděk Sobota mal tesne pred svadbou s manželkou Adrianou románik s kolegyňou Mariou Rottrovou. Zobraziť galériu (4)
Herec Luděk Sobota mal tesne pred svadbou s manželkou Adrianou románik s kolegyňou Mariou Rottrovou.

PRAHA - Nevera! Luděk Sobota (71) je u mnohých divákov zaškatuľkovaný ako milý popletený pán z českých komédií. Aj on však má svoje tajomstvá. Jedným z nich je aj milostný románik so známou speváčkou Mariou Rottrovou (73). Na tom by nebolo nič zlé, keby k nemu nedošlo počas vzťahu s jeho terajšou manželkou Adrianou (53). Tú podviedol tesne pred ich svadbou.

Spojil ich film! V obľúbenom muzikáli Neberte nám princeznú si rodičov Mariky Gombitovej zahrali Luděk Sobota a speváčka Marie Rottrová. Po viac ako 30 rokoch teraz vyšlo najavo, že táto dvojica k sebe mala v tom čase mimoriadne blízko. Podľa informácií týždenníka Sedmička pred kamerami hrali manželov, no v zákulisí spolu prežili milostné dobrodružstvo. 

S utajovaným románikom však zároveň vyplávala na povrch aj hercova nevera. V čase, kedy sa snímka nakrúcala, totiž chodil s mladučkou kolegyňou Adrianou Vlasákovou. A mali tesne pred svadbou! Podľa starších medializovaných informácií sa brali, keď mala nevesta 20 rokov. A dovŕšila ich práve v roku 1981, kedy vznikol aj známy muzikálový príbeh. 

Umelci to samozrejme tajili, no redaktorom spomínaného časopisu nič nepopreli. „Ako to, že sa o tom vie? Maria vám niečo hovorila?” zareagoval prekvapene Luděk. „Ja o niektorých veciach proste nerozprávam. To nebol žiadny vzťah. Radšej by som to nekomentoval,” uviedol. Z jeho slov cítiť, že medzi ním a speváčkou sa naozaj niečo udialo. Dokazujú to aj Rottrovej vyjadrenia. „Radosť z toho, že to píšete, nemám. Ale pokiaľ vám to Luděk potvrdil, nechcela by som ho zhodiť. Môžete napísať, že niečo preblesklo,” povedala pre Sedmičku. No, šťastná z toho zrejme nie je ani pani Sobotová. Po 30 rokoch by to ale ich manželstvo mohlo ustáť.

VIDEO: Luděk Sobota a Marie Rottrová v muzikáli Neberte nám princeznú.

Marie Rottrová, Luděk Sobota - Neberte nám princeznú

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu