Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Peštová so svojím ex: Tohto milovala pred Haberom... A majú spolu aj dieťa!

Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Takto vyzerala jej bývalá láska! Daniela Peštová (47) tvorí s Paľom Haberom (56) jeden z najstabilnejších párov nášho šoubiznisu. S ním má dve deti, ale svojho najstaršieho syna Yannicka (21) mala ešte s prvým partnerom, ktorý jej po necelých štyroch rokoch manželstva zlomil srdce. No hoci to vtedy mala blondínka naozaj ťažké, bolestivé rany z lásky sú už po rokoch dávno zahojené. Za všetko hovorí táto fotografia!

Daniela Peštová žije s Paľom Haberom už neuveriteľných 17 rokov. So spevákom má dve deti - dcéru Ellu a syna Paula Henryho a spoločne vychovávajú aj blondínkinho najstaršieho syna – Yannicka, ktorého porodila exmanželovi, Talianovi Tommasovi Butimu.

Svojho prvého manžela Daniela spoznala v Amerike, kde pôsobila ako modelka. No zatiaľ čo na súčasný vzťah sa nemôže sťažovať, jej predchádzajúci skončili veľkým sklamaním. Skrachoval totiž pre Tommasovu neveru, a to už po necelých štyroch rokoch. Hoci sa z rozchodu blondínka spamätávala pomerne dlho, dnes je už všetko úplne inak.

Svedčí o tom fotografia, ktorú topmodelka zdieľala na svojom instagramovom účte. Ide o záber, na ktorom pózuje spoločne so svojím 21-ročným potomkom Yannickom a jeho biologickým otcom. „Odpusťte mi, že sa v týchto dňoch cítim trochu sentimentálne,“ napísala k zverejnenej snímke, ku ktorej zároveň pripojila aj starší retro záber pochádzajúci z čias, kedy ešte tvorili harmonickú rodinku. Pozrite, ako im to spolu pristalo!

Topmodelka Daniela Peštová so svojím exmanželom Tommasom Butim a ich spoločným synom Yannickom.
Zobraziť galériu (5)
Topmodelka Daniela Peštová so svojím exmanželom Tommasom Butim a ich spoločným synom Yannickom.  (Zdroj: Instagram)

Daniela Peštová zverejnila aj archívnu fotografiu so svojím exmanželom a prvorodeným synom Yannickom. Snímka pochádza z obdobia, kedy ešte nič nenasvedčovalo tomu, že sa ich rodinná idylka rozpadne.
Zobraziť galériu (5)
Daniela Peštová zverejnila aj archívnu fotografiu so svojím exmanželom a prvorodeným synom Yannickom. Snímka pochádza z obdobia, kedy ešte nič nenasvedčovalo tomu, že sa ich rodinná idylka rozpadne.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Daniela Peštová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu