Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúci rozvod TOP páru šoubiznisu? Tieto FOTO odhaľujú pravdu!

Manželia Beckhamovci Zobraziť galériu (6)
Manželia Beckhamovci (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V prípade Beckhamovcov sa už neraz skloňovalo slovo rozvod. Aj počas uplynulého týždňa bol krach ich manželstva jednou z najdiskutovanejších tém na sociálnych sieťach. Čo na tieto dohady hovoria Victoria a David? A čo zachytávajú ich najnovšie fotografie?

David a Victoria Beckhamovci tvoria jeden z najkrajších párov šoubiznisu. Ich 19-ročné manželstvo prekonalo viacero kríz a neraz sa v súvislosti so športovcom hovorilo aj o nevere. Aj napriek tomu sú stále spolu a so svojimi ratolesťami sú dokonalým prototypom harmonickej a šťastnej rodiny. 

Počas uplynulých dní sa na internete znovu výrazne riešila kríza ich vzťahu. Beckhamovci však prostredníctvom hovorkyne všetky dohady popreli. „Ide len o falošné správy. Je to strata času. O ich rozvode neexistuje žiadna zmienka,” uviedla.

Aj pri pohľade na posledné fotografie Beckhamovcov to nepôsobí dojmom, že by sa prestali mať radi. V nedeľu sa ukázali na módnej šou v Londýne, kde obaja pôsobili spokojne a nevyhli sa ani menším prejavom lásky. Snáď im to vydrží navždy...

David a Victoria Beckham
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

David a Victoria Beckham
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: David BeckhamBeckhamovciVictoria Bekham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu