Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Škandalózna smrť celebritnej asistentky: Mladú ženu vraj uštvala!

Blac Chyna Zobraziť galériu (7)
Blac Chyna (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Rodina zvažuje žalobu! Blac Chyna, ktorá sa zviditeľnila nenávisťou s Kardashiankami a potom porodila dieťa ich bratovi Robovi, musí v týchto dňoch čeliť poriadnym nepríjemnostiam. Jej bývalá asistentka Patty totiž nedávno zomrela. Príbuzní 34-ročnej ženy ukazujú prstom práve na jej celebritnú šéfku. Vinia ju z toho, že Patty na smrteľnú posteľ dohnala práve ona.

Blac Chyna už viackrát potvrdila, že má svojskú povahu. Svoje by o tom vedel hovoriť Rob Kardashian, ale aj istá neznáma žena, na ktorú nedávno zaútočila v zábavnom parku. Dobrého slova však na bývalú striptérku rozhodne nemá rodina istej Loreny Hernandez, prezývanej Petty, ktorá pracovala ako jej asistentka. 

Petty mala na starosti najmä starostlivosť o jej domácnosť ale pomáhala je aj so salónom krásy a vlastnou značkou oblečenia. Kvôli šialenému pracovnému tempu dostala v roku 2017 porážku. Len čo sa ako-tak zotavila, sa však ku práci pre Chynu vrátila. Dôvodom vraj boli tri deti, o ktoré sa musí postarať. Začiatkom tohto roka však Lorena upadla do kómy kvôli masívnemu krvácaniu do mozgu. Pred pár dňami ju rodina nechala odpojiť od prístrojov. Podľa medializovaných informácií u nej nastalo ďalšie krvácanie a následne mozgová smrť. 

Pozostalí zo všetkeho vinia jej celebritnú šéfku. Podľa ich slov mala Blac Chyna svoju asistentku týrať, zneužívať a nevyplácať tak, ako boli dohodnuté. Nahnevaní sú tiež preto, lebo Lorenu v nemocnici vôbec nenavštívila a nezaujímala sa o ňu. Blac Chyna sa k obvineniam zatiaľ nevyjadrila. Prostredníctvom GoFoundMe však na lieču bývalej asistetnky prispeli obaja jej celebritní milenci - Rob Kardashian aj raper Tyga.  

Po Lorene Hernandez zostali tri ratolesti.
Zobraziť galériu (7)
Po Lorene Hernandez zostali tri ratolesti.  (Zdroj: GoFoundMe)

Viac o téme: Blac Chyna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu