Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Blonďavá modelka potrápila svoje prsia: Ehm, nie sú jej tie plavky malé?!

Lauren Elizabeth Hubbard Zobraziť galériu (8)
Lauren Elizabeth Hubbard (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Neodhadla veľkosť! Hoci modelka a účastníčka rôznych súťaží krásy Lauren Elizabeth Hubbard (30) nie je veľmi známa, pozornosti paparazzov neujde. Zaujala ich aj nedávno, keď sa vyhrievala na pláži. Rodáčka z Nórska strhla na seba pozornosť bulvárnych fotografov nielen preto, že má sexi krivky, ale tiež vďaka tomu, že jej prsia v malej podprsenke pôsobili dojmom, akoby trpeli.

O Lauren Elizabeth Hubbard sa v médiách príliš neohovrí. Ak áno, označujú ju za modelku, príležitostnú herečku, či finalistku rôznych súťaží miss. Sexi blondínka sa môže pochváliť napríklad titulom Miss Vizcaya Swimwear. 

Ide o súťaž, ktorú organizovala značka plaviek. Elizabeth sa stala ich tvárou a na sociálnych sieťach sa pravidelne pretŕča v bikinách. Tie na nej mimochodom vyzerajú skvele. Avšak...

Pred pár dňami na sexi blondínku natrafili paparazzi. Oblečená bola v plavkách výraznej modrej farby. Ich vrchný diel však pôsobil dojmom, akoby bol o pár čísel menší a nesadol jej. Bujné vnady boli v malej podprsenke spučené a Elizabeth si ich musela každú chvíľu naprávať. Síce to vyzeralo zvláštne, ale svoj účel to splnilo. Táto kráska zrejme ani len netušila, že raz si o nej budú čítať i Slováci. 

Lauren Elizabeth Hubbard nafotili paparazzi v plavkách, ktorých vrchný diel jej príliš nesadol.
Zobraziť galériu (8)
Lauren Elizabeth Hubbard nafotili paparazzi v plavkách, ktorých vrchný diel jej príliš nesadol.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lauren Elizabeth Hubbard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu