Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska z Divokého anjela radikálne zmenila imidž: Na vlasatú bohyňu zabudnite!

Natalia Oreiro Zobraziť galériu (13)
Natalia Oreiro (Zdroj: Instagram)

URUGUAJ - Pristane jej čokoľvek! Uruguajská speváčka a herečka Natalia Oreiro, ktorú si Slováci spájajú najmä s telenovelou Divoký anjel, oslávi o pár dní 41. narodeniny. Tmavovláska však s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho sexepílu. Na šarme jej neubralo ani to, že musela kvôli práci zmeniť účes. Mnohí fanúšikovia sa dokonca zhodujú na tom, že s kratšími vlasmi je ešte viac šmrncovnejšia.

Natalia Oreiro je dobre známa nielen fanúšikom telenoviel. Šarmom a krásou si získala sympatie mužov po celom svete a denne ju komplimentami zahŕňajú aj ženy. Bodaj by nie. Umelkyňa akoby sa s pribúdajúcimi rokmi nemenila a občas dokonca vyzerá lepšie ako keď bola mladšia.  

Usmievavá tmavovláska je aktívna na sociálnych sieťach, kde fanúšikov pravidelne informuje o svojich pracovných aktivitách. Predstaviteľka seriálovej Milagros nedávno prekvapila radikálnou zmenou účesu. Vlasy si totiž dala výrazne skrátiť. 

„Tebe snáď pristane všetko. Mám pocit, že by si vyzerala skvele aj celkom vystrihaná,” znie jeden z komentárov pod fotkou nového účesu. „Takto si ešte krajšia ako predtým. Vyzeráš mladšie a viac sexi,” nešetrili komplimentami priaznivci známej umelkyne. Ako sa jej nový zostrih páči vám?

Pre Nataliu Oreiro bola dlhé roky typická tmavá hriva.
Zobraziť galériu (13)
Pre Nataliu Oreiro bola dlhé roky typická tmavá hriva.  (Zdroj: Instagram)

Takto vyzerá Natalia Oreiro teraz.
Zobraziť galériu (13)
Takto vyzerá Natalia Oreiro teraz.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Natalia OreiroDivoký anjel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu