Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Céline Dion o zosnulom mužovi: Jediný muž, ktorého videla, pobozkala aj milovala!

Céline Dion Zobraziť galériu (6)
Céline Dion (Zdroj: SITA/AP)

LOS AGNELES - Kanadská speváčka Céline Dion milovala jediného muža, a tým bol jej zosnulý manžel René Angélil. Štyridsaťdeväťročná interpretka sa tak vyjadrila počas rozhovoru v austrálskej relácii The Project.

"Všetko ma naučil. Bol jediným mužom, ktorého som videla. Jediným, ktorého som milovala. Nikdy v živote som nepobozkala iného muža," uviedla. Rodáčka z quebeckého Charlemagne, ktorá sa so svojím manželom stretla ešte ako tínedžerka, sa tiež počas rozhovoru vyjadrila, že sa doňho "okamžite" zamilovala. "Nie romantickým spôsobom. Mala som 12 rokov. Zamilovala som sa do spôsobu, akým sa správal ku všetkým okolo mňa, k mojej rodine, vrátane mňa," vysvetlila a dodala, že jej mama nechcela, aby skončila s o 26 rokov starším mužom.

"Moja mama so mnou všade cestovala do mojich 18 rokov. Takže ma musela strpieť, keďže som mala oči len pre Reného a pre to ako budeme mať 14 detí. Vedela, že to príde ešte predtým, ako ja, to som si istá. Vždy naňho dávala pozor, pretože nebol človekom, ktorého by pre mňa chcela. A ja sa jej nečudujem," zaspomínala si Dion.

Céline Marie Claudette Dion sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1980 a doteraz vydala 26 štúdioviek, 17 kompilácií a sedem živých nahrávok, pričom spieva v angličtine aj francúzštine. Jej zatiaľ posledným albumom je Encore un soir, ktorý vydala v auguste 2016. Na konte má hity ako My Heart Will Go On, The Power Of Love, Because You Loved Me, All By Myself, I'm Your Angel či A New Day Has Come. Získala viac ako dve stovky cien, vrátane piatich Grammy. Predvlani jej udelili Billboard Icon Award za celoživotné dielo. Reného Angélila, ktorý pred dvoma rokmi podľahol rakovine hrtana, si vzala za manžela v roku 1994.

Viac o téme: Céline Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu