Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa speváčka pretŕča chudučké telo: Ani gram tuku navyše!

Céline Dion Zobraziť galériu (8)
Céline Dion (Zdroj: profimedia.sk)

PARÍŽ - Na svoju štíhlu figúru je hrdá! Céline Dion (51) si na margo svojej postavy už neraz vypočula poznámky, že by sa mala konečne poriadne najesť. Ona sa však namiesto toho pretŕča v outfitoch, ktoré jej chudé krivky ešte viac zvýraznia. A obtiahnutý overal čiernej farby, v ktorom sa najnovšie predviedla, takýmto kúskom rozhodne je!

Speváčka Céline Dion sa momentálne nachádza v Európe, kde má na pláne viacero koncertných vystúpení. Bulvárnym fotografom sa ju podarilo zvečniť počas návštevy Paríža. Slávna umelkyňa sa pred ich objektívy postavila oblečená v dych vyrážajúcom outfite. 

Céline totiž opúšťala priestory hotela v kreácii Chanel. Cena tohto kúsku je nemenej zaujímavá ako samotný strih. Jedná sa totiž o obtiahnutý čierny overal, ktorý ešte viac zvýraznil speváčkinu chudučkú postavu.  

Za zmienku určite stojí, že v rovnakom kúsku sa nedávno predvádzala dcéra Johnnyho Deppa - Lily Rose, ktorá má 20 rokov. Z toho vyplýa, že Céline postavou hravo tromfne nielen rovesníčky, ale aj mnohé mladšie krásky. 

Céline Dion sa predviedla v pomerne odvážanej kreácii.
Zobraziť galériu (8)
Céline Dion sa predviedla v pomerne odvážanej kreácii.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Céline Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu