Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slávna speváčka (50) na FOTO z mladosti: Svojho muža očarila už ako 13-ročná!

Céline Dion Zobraziť galériu (15)
Céline Dion (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Speváčka Céline Dion je dnes známa po celom svete. Kariéru odštartovala už v útlom veku a dosiahla množstvo úspechov. Svoj podiel na tom má aj jej manžel René Angélil (†73). Ten bol jej talentom očarený od prvej chvíle. A keď dospela, ich pracovný vzťah sa zmenil na lásku.

Céline Dion dnes oslavuje 50. narodeniny. Žiaľ, medzi gratulantmi chýba najdôležitejší muž jej života - manžel a manažér René Angélil. Ten začiatkom roka 2016 prehral svoj boj s rakovinou. 

Céline Dion
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: SITA)

Hudobný producent a slávna speváčka sa zosobášili v roku 1994. Céline bola jeho treťou manželkou. Láska medzi nimi sa zrodila postupne a vzišli z nej traja synovia - René Charles a dvojičky Eddy a Nelson. 

Céline Dion
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Instagram)

Angélil bol speváčkou očarený od prvej chvíle, ako ju počul spievať. Stalo sa tak v roku 1981, keď sa Céline prezentovala skladbou, ktorú zložila spolu s matkou a bratom. Uznávaný producent bol natoľko unesený a presvedčený o jej talente, že neváhal založiť svoj dom, aby mohol financovať nahrávanie jej debutového albumu.

Céline bola už od narodenia predurčená na to, aby sa venovala hudbe. Narodila sa ako najmladšia zo 14 detí - jej rodičia boli muzikanti a viedli mali hudbný klub, v ktorom celá rodina vystupovala. V archíve sme našli fotografiu z roku 1984, keď začínajúca speváčka ani len netušila, aká hviezdna kariéra ju čaká...

Céline Dion
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Céline Dion
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu