Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Carol (71) z Krok za krokom: Stehná ako mladica, ale ten zvyšok... Preboha!

Suzanne Somers Zobraziť galériu (11)
Suzanne Somers (Zdroj: SITA)

PALM SPRINGS - Už ti, lásko, není dvacet let! Keď sa spomenie obľúbený seriál Krok za krokom, mnohí si vybavia práve krásnu maminu Carol a jej očarujúci úsmev. Tým herečka Suzanne Somers nešetrí ani dnes, keď má už 71 rokov. Aj naprek zrelému veku je stále v dobrej kondícii a dokonalé nohy by jej mohli závidieť i mladšie ženy. Horšie to je však s jej preplastikovanou a zmachlenou tvárou. Tou skôr vydesí, než ohúri.

Utorkový večer sa niesol v znamení galavečera Palm Springs International Film Festival Awards, ktorý sa konal už po 29-krát. Medzi stálych návštevníkov tohto podujatia patrí herečka Suzanne Somers, známa najmä z rodinného seriálu Krok za krokom. Hviezdnej blondínke sa na červenom koberci podarí vždy zaujať. A nebolo to inak ani tento rok!

Seriálová Carol totiž odmieta brať do úvahy svoj vek. Do spoločnosti chodí oblečená vo vyzývavých outfitoch, ktoré na nej pôsobia až priam vulgárne. Od jemnosti má poriadne ďaleko tiež jej mejkap a peroxidová hriva s ofinou.   

Na 29. ročník spomínaného podujatia prišla Suzanne oblečená v trblietavých šatách so zvieracím vzorom. Odvážna bola nielen potlač, ale aj strih - hlboký výstrih odhaľoval prsia známej sedemdesiatničky, krátka sukňa zas nohy. Tie má Sommers stále hodné odivu. O jej plastikami zohavenej tvári sa to, žiaľ, nedá povedať.  

Suzanne Somers robil na červenom koberci spoločnosť jej manžel Alan Hamel.
Zobraziť galériu (11)
Suzanne Somers robil na červenom koberci spoločnosť jej manžel Alan Hamel.  (Zdroj: SITA)

Suzanne Somers bojuje so starobou zubami-nechtami. Výsledok je dosť rozpačitý.
Zobraziť galériu (11)
Suzanne Somers bojuje so starobou zubami-nechtami. Výsledok je dosť rozpačitý.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Krok za krokomSuzanne Somers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu