Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vychudnutá herečka nevyzerá zdravo: Trčia jej kosti, všetci sa boja

Ruby Rose Zobraziť galériu (9)
Ruby Rose (Zdroj: SITA)

NASHVILLE - Mala by pribrať! Zhodujú sa fanúšikovia herečky Ruby Rose (31), známej napríklad z počinov Resident Evil, xXx, či Orange Is the New Black. Podľa odhadov dietologičky váži kráska z Austrálie zhruba 44 kg. Ona síce o sebe vyhlasuje, že nie je chudá a zvykne toho zjesť naozaj veľa, no pohľad na jej kostnaté telo však svedčí skôr o opaku.

Väčšina hviezd šoubiznisu je v súčasnosti aktívna na sociálnych sieťach. Výnimkou nie je ani herečka Ruby Rose. Tá v poslednom čase čelí kritike fanúšikov za to, že je až príliš chudučká. Komentáre plné obáv a strachu o jej zdravie sa objavili zvlášť po tom, čo zverejnila fotky v šatách s odhaleným chrbtom či v podprsenke.   

Chudou postavou austrálskej herečky sa zaoberal aj NW magazín. Ten oslovil dietologičku menom Lisa De Fazio. „Jej rodina a manažment by ju mali podporiť a dohliadnuť na to, aby pribrala, kým nebude neskoro,” zdvíha varovný prst odborníčka. Podľa jej odhadov váži Ruby zhruba 44 kg, ale pri svojej výške by mala mať o 17 kíl viac. 

Tmavovláska sa podozreniam na poruchy príjmu potravy bráni. Tvrdí, že jej chudá postava je výsledkom športovania a zdravého stravovania sa. Vďaka nemu sa cíti lepšie a je vraj dokonca zdravšia, než kedykoľvek predtým. „Teraz som už chorá možno len raz za rok. Tak prosím vás, starajte sa o svoje telo, dušu, myseľ a prestaňte súdiť ostatných,” reagovala Ruby Rose.

FOTO chudej herečky Ruby Rose nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Ruby Rose
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu