Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Playboy opäť prekvapuje: XXL náklad sexepílu!

Molly Constable Zobraziť galériu (8)
Molly Constable (Zdroj: Heather Hazzan pre Playboy)

LOS ANGELES - Obliny a faldíky! Magazín Playboy bol vždy plný sexi krások, ktoré predvádzali svoje krivky v plnej paráde. Ako sme vás na topkách informovali, nedávno sa k nim pridala aj prvá transgender modelka. V najnovšom vydaní čaká na čitateľov ďalšie prekvapenie. Kyprá Molly Constable, ktorej telo rozhodne nie je ideálne.

Pózovať pre pánsky magazín Playboy je snom mnohých krások. Vďaka novembrovému vydaniu dostala túto príiležitosť Francúzka Ines Rau, ktorá prišla na tento svet ako chlap. Reakcie verejnosti a čitateľov na túto novinku boli rôzne. A najnovšie to vyzerá tak, že tvorcom magazínu sa akosi zapáčilo prinášať ďalšie prekvapenia. 

V decembrovom vydaní sa totiž predvedie Molly Constable. Tá nemá silikónom vylepšené prsia, štíhly pás a bezchybné krivky, no aj tak je na záberoch dostatočne sexi. Podľa komentárov na instagrame, čitateľom vôbec nevadí, že má na stehnách celulitídu, či faldíky na bruchu.    

Molly Constable pred objektívom nestála prvýkrát. V minulosti pózovala aj pre magazíny Harper's Bazaar a Love. Všetko nasvedčuje tomu, že o brunetke budeme ešte veľa počuť. Časopis Vogue ju zaradil medzi dvadsiatku modeliek, ktorých popularita na instagrame stále viac rastie. 

FOTKY oblej Molly Constable nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: Molly Constable
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu