Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hviezdny futbalista šokuje: Jeho NOVÁ MILENKA sa narodila ako muž!

Ines Rau Zobraziť galériu (4)
Ines Rau (Zdroj: Instagram)

PARÍŽ - Počas leta zostal verný svojmu aktuálnemu tímu, to však neplatí o jeho priateľke. Okolo hviezdneho futbalistu Kyliana Mbeppeho (23) sa okrem množstva svetových veľkoklubov točí aj pomerne veľa žien. Podľa najnovších informácii má randiť s transgender modelkou Ines Rau (32), ktorá v 16 rokoch podstúpila zmenu pohlavia.

Celý športový svet zamestnávala v prvej polovici tohto roka sága okolo Kyliana Mbappeho. Ten nakoniec odmietol možnosť zahrať si za Real Madrid a zostal verný Parížu Saint-Germain, s ktorým predĺžil zmluvu.

Dnes to vyzerá takže tento športovec na seba bude upozorňovať nielen svojím futbalovým talentom, ale aj partnerkami po svojom boku. Nedávno mal veľmi blízko k francúzskej modelke a herečke Eme Smet (24).

Po tom, čo si začiatkom roka spoločne užívali jeden zo zápasov parížskeho celku, však túto dvojicu už spolu nevideli. Špekulácie o ich vzťahu ani jeden nekomentoval, avšak jeden z dôvodov konca vzťahu môže byť  aj transgender modelka Ines Rau, ktorá mala mladému futbalistovi poblázniť hlavu.

So slávnou modelkou má podľa informácii Corriere dello Sports randiť už niekoľko mesiacov. Ines sa vo svete modelingu preslávila ako prvá transgender modelka, ktorá sa dostala na obálku známeho pánskeho magazínu Playboy.

Ines Rau
Zobraziť galériu (4)
Ines Rau  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Ines Rau
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu