Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známu speváčku nafotili celkom nahú: Jej reakcia? Predbehla ich!

Sia Furler Zobraziť galériu (6)
Sia Furler (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Toto nečakali! Ešte donedávna svet príliš nevedel, ako vlastne speváčka Sia (41) vyzerá. Súčasťou jej imidžu bola totiž parochňa, ktorá jej skrývala tvár. V poslednom čase sa umelkyňa pred verejnosťou stále viac odhaľuje. Nedávno ju nafotili celkom nahú a vyhrážali sa jej, že pikantné fotky zverejnia. Blondínkina reakcia vás odrovná!

Každý deň sú Vianoce! Speváčka Sia Furler si atmosféru najkrajších sviatkov roka vychutnáva už teraz. O pár dní uzrie svetlo sveta jej vianočný album s názvom Everyday Is Christmas. Okrem hudobného darčeka si však blondínka pripravila pre fanúšikov ešte jedno prekvapenie. Treba však dodať, že neplánovane. 

Známa speváčka sa totiž začiatkom týždňa dozvedela, že bola vyfotená v Evinom rúchu. Na pikantných fotkách chcel autor zarobiť. Sia však jeho plány rafinovane prekazila. Holý záber totiž sama zverejnia na instagrame. „Niekto sa očividne pokúša predať moje nahé fotky. Ušetrite si peniaze, tu to máte zadarmo. Vianoce sú každý deň!” pripísala k momentke umelkyňa. 

FOTO speváčky v Evinom rúchu nájdete TU!  

Viac o téme: SiaSia Furler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu