Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúce rozhodnutie slávnej speváčky (44): Adoptovala si dvoch chlapcov... Už dospelých!

Sia Furler si adoptovala dvoch dospelých chlapcov. Zobraziť galériu (4)
Sia Furler si adoptovala dvoch dospelých chlapcov. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Adopcia už v dnešnej dobe nie je ničím výnimočným. Mnohé aj známe ženy majú osvojené deti, ktoré im denne robia radosť. Aktuálne sa k nim pripojila aj speváčka Sia (44). Šokujúce však je, že si neadoptovala malé dievčatko či chlapca, ale rovno dvoch dospelých chlapov!

Austrálska speváčka Sia sa netají tým, že je slobodná a nemieni tento status nijako meniť. Vo svojich 44-rokoch sa preto rozhodla založiť si rodinu inak - adopciou. Detské domovy však neoslovila so žiadosťou, aby jej našli malé dievčatko alebo chlapčeka, ktorých by mohla vychovávať... Osvojila si dvoch už 18-ročných chlapcov. 

Galéria: Sia

Pre tento odvážny krok sa svetlovláska rozhodla z dôvodu, že chlapci sú už vo veku, keď nemajú nárok na pestúnsku starostlivosť, a tak im speváčka chcela pomôcť. Prezradila to v rozhovore pre americkú rozhlasovú stanici SiriusXM. Vraj nikdy nebola šťastnejšia a je rada, že si takýmto netradičným spôsobom založila vlastnú rodinu. 

„Adoptovala som si dvoch chlapcov minulý rok. Vtedy mali 18 rokov a teraz majú už 19 rokov. Keďže už boli starí na pestúnsku starostlivosť, rozhodla som sa, že si ich zoberiem pod moje ochranné krídla. Milujem ich,“ netají svoje nadšenie Sia. Mená svojich detí však neprezradila. 

Viac o téme: Sia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu