Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pikantné odhalenie známej speváčky: Kedysi skrývala tvár, dnes ukazuje až príliš!

Speváčka Sia sa preslávila tým, že nechcela svetu ukazovať svoju tvár. Zobraziť galériu (9)
Speváčka Sia sa preslávila tým, že nechcela svetu ukazovať svoju tvár.

LOS ANGELES - Pózoval aj jej prsník! Speváčka Sia (41) sa do povedmia verejnosti dostala ako umelkyňa, ktorá pred svetom skrývala svoju tvár. Pomáhala si výraznými parochňami, ktoré bežne nosila aj na červený koberec. Podoba tejto dámy už viac nie je tajomstvom a najnovšie dokonca ukázala svetu aj čosi navyše.

Rodáčka z Austrálie Sia Kate Isobelle Furler, známa len ako Sia, je úspešnou speváčkou a skladateľkou. Najnovšie sa realizuje aj ako režisérka. Kvôli jej filmovému debutu podstúpila herečka Kate Hudson drastickú zmenu imidžu.  

Na nakrúcaní očividne nie je nuda. Kamarátka známej spevačky zverejnila na instagrame momentku, ktorá zachytáva Siu s pleťovou maskou na tvári a oblečenú v bielom župane. Spod neho jej vykukol nahý prsník. „Len režíruje svoj prvý film. Nemala tušenia, že jej prsník je vonku. Ďakujem, že môžem s tebou vytvárať niečo čarovné,” pripísala k fotke istá Tonya Brewer, ktorá sa živí ako mejkap artistka a vlasová stylistka. 

Fotkou s pikantným odhalením sa Sia pochválila aj na svojom profile. Ocenili to najmä jej mužskí fanúšikovia. Vy si ju môžete pozrieť v GALÉRII>>

Viac o téme: SiaSia Furler
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu