Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Kočka z Pomády šokovala divákov: Uff, to čo má s tvárou?!

Stockard Channing hviezdila v muziikáli Pomáda. Zobraziť galériu (6)
Stockard Channing hviezdila v muziikáli Pomáda. (Zdroj: Paramount Pictures)

LONDÝN - Zmenená na nepoznanie! Stockard Channing sa najviac zviditeľnila účinkovaním v kultovom muzikáli Pomáda, kde stvárnila Betty Rizzo. Od vtedy ubehli desiatky rokov a z herečky je dnes 73-ročná dáma. Nedá sa však o nej povedať, že starne s gráciou. Keď sa v týchto dňoch objavila na televíznych obrazovkách, mnohí diváci zostali v šoku z toho, ako vyzerá.

Zmenili ju plastiky alebo len roky?! Americká herečka Stockard Channing zavítala v utorok ráno do televíznej šou k moderátorke Lorraine Kelly. Jej účasť vyvolala na twitteri poriadne búrlivé diskusie. Dôvodom bol jej zvláštny vzhľad. 

Bože môj, čo to Betty Rizzo spravila so svojou tvárou? Prečo to tie ženy preháňajú s plastikami?” znie jedna z mnohých reakcií od šokovaných fanúšikov. „Och, zmenila sa na nepoznanie!” pridavali sa ďalší. 

Našli sa však aj diváci, ktorí si nemyslia, že to Stockard Channing s plastikami a botoxom preháňa. „Ľudia, preboha, veď si uvedomte, že tá žena má už 73 rokov. Nemôže predsa vyzerať rovnako ako za mlada,” obraňovala herečku jedna z diváčok.  

Stockard si pred kamerami zaspomínala aj na svoje účinkovanie v legendárnej Pomáde. V tom čase mala už 34 rokov a stvárňovala vlastne stredoškoláčku. „Bola som najstarším tínedžerom na svete,” reagovala so smiechom herečka. 

Aktuálne ZÁBERY herečky Stockard Channing nájdete v GALÉRII>>

Viac o téme: PomádaStockard Channing
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu