Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dcéra Sandy z Pomády sa mení na umelú Barbie: Tak toto je už príliš!

Chloe Lattanzi Zobraziť galériu (11)
Chloe Lattanzi (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Preháňa to! Koncom mája zaplnili médiá po celom svete smutné správy. Obľúbená herečka a speváčka Olivia Newton-John (68) opäť bojuje so zákernou rakovinou. Ako vníma mamine zdravotné problémy jej jediná dcéra Chloe Lattanzi (31), nevedno. Isté však je, že stále si nájde čas na to, aby na sociálnych sieťach pretŕčala svoje nezdravo pôsobiace a vyumelkované telo.

Olivia Newton-John momentálne prežíva neľahké obdobie. Ako informovali verejnosť jej zástupcovia, blondínke po rokoch znovu diagnostikovali rakovinu prsníka a lekári jej našli metastázy aj v krížovej kosti. Fanúšikov a médiá v jej mene poprosili o to, aby pochopili, že nebude poskytovať žiadne rozhovory.  

S verejnosťou ale veľmi rada komunikuje jej dcéra Chloe. Tá je priam posadnutá svojím vyumelkovaným vzhľadom. Vďaka kombinácii - blond hriva, megapery, obrovské prsia a chudučký pás - pripomína bábiku Barbie.  

Keďže prominentná dcéra v minulosti trpela anorexiou, fanúšikovia varovne zdvíhajú prst a nešetria kritikou. „Preboha! Toto už preháňaš. Tvoja mama bojuje o život a ty s tým svojím ľahkovážne hazarduješ,” znel jeden z mnohých pohoršených komentárov. „Mala by si sa konečne poriadne najesť. Toto rozhodne nevyzerá zdravo!” zhodujú sa viacerí uživatelia instagramu. Chloe pod vplyvom kritiky zmenila nastavenia svojho profilu tak, aby sa naň už nemohol dostať ktokoľvek.    

Chloe Lattanzi schytala za túto fotku poriadnu kritiku. Neskôr si nastavila profil na instagrame tak, aby bol verejnosti neprístupný.
Zobraziť galériu (11)
Chloe Lattanzi schytala za túto fotku poriadnu kritiku. Neskôr si nastavila profil na instagrame tak, aby bol verejnosti neprístupný.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Olivia Newton-JohnChloe Lattanzi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu