Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dcéra Sandy z Pomády svoje silikóny miluje: Pretŕča ich non-stop!

Olivia Newton-John sa stala svetovo známa vďaka svojej kráse. Jej dcéra Chloe Lattanzi púta pozornosť vylepšeniami. Zobraziť galériu (12)
Olivia Newton-John sa stala svetovo známa vďaka svojej kráse. Jej dcéra Chloe Lattanzi púta pozornosť vylepšeniami. (Zdroj: Paramount Pictures a instagram)

LOS ANGELES - V hlavnej úlohe prsia! Olivia Newton-John (67) sa stala svetovoznámou účinkovaním v kultovej Pomáde. Tam očarila nielen Dannyho, ale mužov po celom svete. Opačné pohlavie veľmi rada zvádza aj herečkina dcéra Chloe Lattanzi (30). Nie však prirodzenosťou, ale napumpovanými vnadami, ktoré vystavuje na obdiv takmer každý deň.

Zatiahnúť brucho, vypnúť hruď! Zrejme toto si vždy povie Chloe Lattanzi, keď počuje zvuk fotoaparátu alebo má chuť spraviť si selfie. Dcéra známej herečky Olivie Newton-John pózuje velmi rada a o svoj sexepíl sa ochotne podelí s celým svetom. 

Blondínka, ktorá by sa rada živila hudbou, totiž zásobuje sociálne siete poriadne dráždivými momentkami. Na väčšine z nich ukazuje svoje oblé vnady, ku ktorým jej pomoli šikovné ruky plastických chirurgov. 

Chloe v minulosti trpela poruchami príjmu potravy, no dnes je so svojím telom maximálne spokojná. Dokonca nabáda ostatné ženy k tomu, aby si viac verili. „Ak sa nehanbíte za svoju ženskosť, robí vás to silnými. Vyžaduje si úsilie, aby sa človek akceptoval a miloval taký, aký je. Táto správa je adresovaná každej žene, ktorú niekedy nazvali hlupaňou, lebo má sebavedomie a miluje svoje telo. Ak máte veľké prsia, neznamená to, že ste sprostá. Ignorujte to,” vyjadrila sa prostredníctvom instagramu prominentná dcérenka.  

Chloe Lattanzi je na svoje telo hrdá. Právom?!
Zobraziť galériu (12)
Chloe Lattanzi je na svoje telo hrdá. Právom?!  (Zdroj: Instagram)

Chloe Lattanzi ukazuje svoje vnady véééľmi rada.
Zobraziť galériu (12)
Chloe Lattanzi ukazuje svoje vnady véééľmi rada.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Olivia Newton-JohnPomádaChloe Lattanzi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu